Sabtu, 28 Agustus 2010

NGELMU MANUNGGALING ROSO JUMBUHING MANUNGGALING KAWULO GUSTI

Poro sanak kadang ingkang kinormatan.., ilmu roso niku ilmu ingkang kelakon kanti laku, ilmu ingkang saget ndadosaken manungso minuju urip ingkang mulyo lahir lan batin. Monggo sesareng nggayuh ilmu roso rasaning sejati. Ingsyallah ~HEMEMAYU HAYUNING BAWONO LANGGENG~ langgeng tan keno owah. Roso arane sukmo sejati anane kebenaran ingkang hak tanpo wates, ilmu sing di arane ibarat samudro tanpo tepi mboten enten ujung lan watese. Niku ingkang arane ilmu kamulyan DERAJAT MUSTIKO... Amin

1 komentar:

  1. salam kenal
    semoga perkenalan ini bisa langgeng
    semoga kita bisa sama sama belajar menemukan kamulyaning urip
    menemukan budi perkerti yang luhur
    menemukan roh sejati dan sejatining roh

    BalasHapus